Agromiljø AS

Agromiljø AS utvikler, produserer, selger maskiner og utstyr som er beregnet for den norske bonden. Maskinene vi utvikler har agronomi, økonomi, effektivitet og miljøvennlighet som fokusområder. All utvikling gjøres sammen med norske bønder eller/og Norsk Landbruksrådgiving.

I mer enn 30 år har vi arbeidet med disse verdiene for øyet. Det har alltid vært og skal fortsatt være den norske bonden vi utvikler utstyr for. Produktene er laget spesielt for tøffe norske forhold. Derfor bruker vi rustfritt stål eller galvanisert stål av høy kvalitet.

Agromiljø ble startet av bønder i 1987 og drives av bønder den dag idag. Våre ansatte er bønder og har mange års erfaring med gjødselhåndtering mellom seg. Alle våre ansatte har lang erfaring med utstyret vårt og flere av de har vært kunde hos oss før de ble en del av teamet.

Har du ideer til oss om nye metoder eller funksjoner som har fokus på våre grunnverdier så vennligst ta kontakt med oss.

Verdier

Vi har definert og innført kjerneverdier i Agromiljø og jobber hardt med å etterlevere disse i det daglige arbeidet.

Vi assosierer oss med følgende verdier:

Miljøvennlig

Hele konseptet til Agromiljø er bygget på miljøvennlige metoder for spredning av husdyrgjødsel. Våre ansatte er stolte av å jobbe i en bedrift som tar godt vare på miljø. Vi engasjerer oss i store miljøvennlige prosjekter med blant annet NLR, Tine og Yara. Samfunnsansvar er alltid tatt på alvor i Agromiljø og er høyt prioritert i alt vårt arbeid.

Innovativ

Agromiljø er en unik, nyskapende norsk bedrift som satser mye på utvikling av nye løsninger innen jordbruk for norske bønder. Vi er alltid åpne for nye innspill både fra teamet og våre kunder, og gjør vårt beste for å lage innovative produkter av høyest kvalitet.

Agronomisk

Verdien agronomisk betyr for oss at våre systemer skal støttes under metoder som er faglig sett gode for den norske bonden.

Effektivitet

Vi i Agromiljø er opptatt av å levere kvalitet og effektivitet til våre kunder, som bønder vet vi godt hvordan det er når utstyr ikke samarbeider, derfor strekker vi oss langt for å lage ett produkt som leverer resultater og kan gi litt ekstra pusterom i hverdagen.

Våre ansatte
Ledige stillinger
Kontakt oss