Visjon

Agromiljø AS utvikler, produserer og selger utstyr som er beregnet for den norske bonden. Utstyret vi utvikler har agronomi, økonomi, effektivitet og miljøvennlighet som fokusområder. All utvikling gjøres sammen med norske bønder og Norsk Landbruksrådgiving.

I mer enn 25 år har vi arbeidet med disse målene for øyet. Det har alltid vært og skal fortsatt være den norske bonden vi utvikler utstyr for. Vårt utstyr er laget for tøffe norske forhold, derfor bruker vi rustfritt eller galvanisert stål av høy kvalitet.

Verdier

Vi har definert og innført kjerneverdier i Agromiljø og jobber hardt med å etterlevere disse i det daglige arbeidet.

Vi assosierer oss med følgende verdier:

Miljøvennlig

Hele konseptet til Agromiljø er bygget på miljøvennlige metoder for spredning av husdyrgjødsel. Våre ansatte er stolte av å jobbe i en bedrift som tar godt vare på miljø. Vi engasjerer oss i store miljøvennlige prosjekter med blant annet NLR, Tine og Yara. Samfunnsansvar er alltid tatt på alvor i Agromiljø og er høyt prioritert i alt vårt arbeid.

Innovativ

Agromiljø er en unik, nyskapende norsk bedrift som satser mye på utvikling av nye løsninger innen jordbruk for norske bønder. Vi er alltid åpne for nye innspill både fra teamet og våre kunder, og gjør vårt beste for å lage innovative produkter av høyest kvalitet.

Agronomisk

Verdien agronomisk betyr for oss at våre systemer skal støttes under metoder som er faglig sett gode for den norske bonden.